WATERPOLO - CAMPIONAT EUROPEU
Esports 15/07/2018

La selecció espanyola escombra Alemanya (2-27)

El combinat de Miki Oca suma dos victòries en dos partits a l'Europeu que es disputa a Barcelona

A.n.

BarcelonaLa selecció espanyola femenina de waterpolo es va imposar ahir (2-27) a Alemanya en un partit que les jugadores de Miki d’Oca van encarrilar l’enfrontament ben d’hora. És la segona victòria del combinat espanyol en dos partits de la fase de grups de l’Europeu que es disputa fins el 28 de juliol a les piscines Bernat Picornell de Barcelona.

Ja al primer quart, el combinat espanyol, format majoritariament per jugadores catalanes, va començar amb força i es va imposar amb un demolidor parcial de 2-7 que ha deixat clar quina seria la tònica de la resta del partit. Al segon període, el domini espanyol va seguir sent aclaparador i, davant els dificients atacs de les alemanyes, les de Miki Oca es van divertir amb un parcial de 0-7. La evident superioritat de la selecció espanyola va permetre al tècnic fer rotacions i donar minuts a jugadores destinades a tenir menys protagonisme.

Al tercer i últim quarts, davant d’un partit sense història, Espanya va seguir fent gols davant l’inoperàcnia Alemanya i el marcador es va tancar 2-27. Una golejada majúscula per seguir somiant en aquest Europeu de waterpolo.