KORFBALL
Esports 11/09/2011

La selecció catalana de corfbol s’emporta el 4 Nacions

Els catalans han superat Anglaterra amb un contundent marcador de 20-14 i tanquen la competició amb un ple de victòries: nou punts de nou possibles

BarcelonaLa selecció catalana de corfbol s'ha endut el 4 Nacions 2011 en superar tots els rívals (Rússia, Alemanya i Anglaterra). En el partit decisiu, aquest diumenge al pavelló de la Vall d'Hebron, s'esperava que el combinat dirigit per Tilbert la Haye tingués més dificultats davant els anglesos, setens al darrer Mundial.

Però no ha estat així. Catalunya ha estat superior des del primer minut. Millors al rebot, amb molta intensitat en defensa i atacs ràpids els catalans han agafat avantatge ràpidament. No s'han conformat amb la renda de 2 o 3 punts i han portat el marge fins a les sis cistelles amb què s'ha acabat el primer temps, 10 a 4.

El gran partit de Sergi Gabriel (que acabaria amb 5 punts) i l'efectivitat de Xavi Blàzquez (que sumaria 7 punts) han estat resultat del bon joc ofensiu dels catalans, molt seriosos també en el segon temps. Anglaterra ha començat jugant millor la segona part, amb atacs més organitzats però igualment desencertats i Catalunya lluny d'abaixar el ritme s'ha mantingut concentrada fent que l'avantatge mai fos inferior als cinc punts.

Amb un tram final de partit on Tilbert ha pogut donar minuts a més jugadors, s'ha acabat demostrant que la preparació de la selecció catalana de cara al Mundial està sent molt bona i que el nivell assolit per l'equip en aquest torneig és molt alt.

El contundent resultat en el partit 20 a 14 ha permès a Catalunya endur-se el títol amb 9 punts (ple de victòries) seguida d'Anglaterra que ha estat segona amb 4 punts (dues victòries amb gol d'or), Alemanya també amb 4 punts (una victòria i una derrota en gol d'or) i finalment Rússia que ha estat 4a amb només un punt (fruit d'una derrota en gol d'or).