Godó 2014

Albert Ramos serà el rival de Rafa Nadal en el debut del manacorí al Godó

El tenista de Mataró s'ha desfet en dos sets del rus Nikolay Davidenko (6-4, 6-4)

Albert Ramos serà el primer rival de Rafa Nadal en el debut del manacorí al Godó. El tenista de Mataró s'ha desfet en dos sets del rus Nikolay Davidenko (6-4, 6-4) i s'ha classificat per a la segona ronda. Rafa Nadal, vuit vegades guanyador a Barcelona, debuta aquest dimecres al torneig, directament classificat per als setzens de final.

El tenista de Mataró ha completat un bon partit i ha superat el seu rival amb solvència. S'ha imposat al primer set gràcies a un trencament matiner, i a la segona mànega, malgrat començar amb un 0-2 en contra, ha encadenat quatre punts seguits (dos trencaments) que han deixat estabornit al seu oponent.

El repte d'Albert Ramos a segona ronda és majúscul, com ell mateix ha dit. "Nadal és un rival molt complicat, i ara encara ho és més, després de perdre la setmana passada contra David Ferrer. Aquests jugadors, quan perden, tornen a jugar amb més intensitat", ha comentat el de Mataró, que ja es va enfrontar al manacorí en l'anterior edició del torneig de Barcelona. "Quan jugues contra ell t'adones de com n'és, de bo. Ha de tenir un mal dia, i jo un molt bon dia".