Tenis
Esports 27/12/2011

Àlex Corretja serà el capità de l'equip espanyol de Copa Davis durant els pròxims dos anys

Aquest dimarts l'extenista català i la Federació Espanyola de Tenis han arribat a un acord perquè Corretja sigui el nou seleccionador espanyol en substitució d'Albert Costa

Ara
1 min
Àlex Corretja i el president de la RFET, José Luis Escañuela.

BarcelonaÀlex Corretja serà el nou capità de l'equip espanyol de tenis de Copa Davis. El català ha arribat a un acord amb el president de la Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET), José Luis Escañuela, i serà el seleccionador espanyol durant els pròxims dos anys en substitució d'Albert Costa.

Tots dos s'han mostrat molt satisfets per l'acord. "Estic plenament convençut que el d'avui és un gran acord per al tenis espanyol. Vull agrair a l'Àlex Corretja el seu entusiasme i il·lusió per afrontar aquest repte. Unir la seva capacitat tècnica i humana a la dels nostres jugadors és, sense cap mena de dubte, un gran pas per l'èxit de l'equip", ha afirmat Escañuela després de l'acord.

Corretja ha agraït al president i a la RFET que li hagin ofert el càrrec, que suposa "un orgull i una enorme responsabilitat". "És un privilegi ser el capità del millor equip de jugadors del món".

Corretja serà presentat oficialment dimecres en una roda de premsa que tindrà lloc a les 11 hores a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona.

stats