Publicitat
Publicitat

Tenis

La decisió és de mutu acord

Andy Murray i el seu entrenador Àlex Corretja se separen després de tres anys de vinculació

El tenista britànic, número cinc en la classificació mundial, i el seu entrenador, el català Àlex Corretja, han decidit de mutu acord separar-se després de tres anys de vinculació

El tenista britànic Andy Murray, número cinc en la classificació mundial, i el seu entrenador, el català Àlex Corretja, han decidit de mutu acord separar-se després de tres anys de vinculació.

Corretja, que com a jugador va arribar a ser número dos del món, entrenava a Murray des d'abril del 2008 i sota la seva adreça tècnica el britànic ha arribat a tres finals del Gran Slam i ha guanyat sis títols de categoria Masters Series.


"He tingut una magnífica relació amb Àlex en aquests tres anys. He après molt al seu costat i vull agrair-li el seu gran treball, el seu entusiasme, la seva dedicació i el seu suport. Ha estat un gran amic, a més del meu mentor, i hem compartit molts èxits i bons moments dins i fora de les pistes", afirma Murray a la seva pàgina web.


Murray està lluny de la seva millor forma. El passat dia 25 va ser eliminat pel nord-americà Alex Bogomolov júnior, número 110 del món, en la segona ronda del Masters Series de Miami, i a primers de mes havia caigut també en la segona ronda d'Indian Wells davant Donald Young, un nord-americà que procedia de la fase prèvia.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT