Tenis
Esports 23/01/2013

Andy Murray es desfà de Chardy i s'enfrontarà a Federer a les semifinals d'Austràlia

El tenista escocès es jugarà passar a la seva tercera final d'aquest Grand Slam contra Roger Federer, que ha suat per superar Tsonga en cinc sets

Efe
1 min
Andy Murray, feliç després de passar a semifinals d'Austràlia

MelbourneL'escocès Andy Murray, tercer favorit, no ha donat opció al francès Jeremy Chardy, una de les revelacions de l'Open d'Austràlia (6-4, 6-1 i 6-2), i ha aconseguit les semifinals del primer Grand Slam de la temporada.

Murray, encara que havia vençut en les quatre anteriors, havia caigut amb el jugador francès l'última vegada que es van enfrontar, l'any passat a Cincinnati. Enguany, però, no ha tingut problemes per tirar endavant l'enfrontament i tornar a la semifinal de Melbourne.

L'escocès, campió de l'Open dels Estats Units i medalla d'or en els últims Jocs Olímpics, a Londres 2012, és a un pas de tornar a la final d'Austràlia, on ja hi va ser el 2010 i el 2011. Totes dues sense èxit.

Andy Murray s'enfrontarà en semifinals al suís Roger Federer, que ha patit per eliminar el francès Jo Wilfred Tsonga en cinc sets. El suís ha tardat tres hores i mitja a eliminar Tsonga, un dels tenistes que més problemes li genera del circuit.

stats