Torneig Compte de Godó
Esports 14/03/2011

Andy Murray és el darrer 'top ten' que confirma la seva presència al Godó d'aquesta any

Les entrades es poden començar a comprar a partir d'avui per a un torneig que no és un Màster series, tot i comptar amb 8 dels 12 millors tenistes del món

Albert Solé
1 min
Andy Murray.

BarcelonaEl director del Torneig Compte de Godó, Albert Costa, ha confirmat avui que Andy Murray, el número 5 del rànquing ATP, també estarà del 16 al 24 d'abril al RCT Barcelona pel 59è Torneig Compte de Godó. Amb la presència de Murray, ja estan confirmats tres dles cinc millors jugadors del món, sis del 'Top Ten', i vuit dels 12 primers: Nadal (1), Soderling (4), Murray (5), Ferrer (6), Berdych (7), Melzer (10), Monfils (11) i Almagro (12). "Serà el millor Godó de la història", ha dit Costa respecte la qualitat dels tenistes confirmats, i ha afegit: "Per ser un torneig ATP 500 és una passada tenir aquest quadre". El torneig d'enguany també comptarà amb la presència de noms il·lustres com Davidenko i Hewitt. En canvi, una de les absències que destaca és la del vigent campió, Fernando Verdasco (9). El torneig encara té 5 invitacions per donar. i la llista de noms que donin relleu al torneig encara es pot incrementar.

Per la seva banda, Albert Agustí, president del RCT Barcelona, ha explicat que el fet que aquest any el torneig coincideixi amb la Setmana Santa no li ha restat interès, si no tot el contrari. "Al principi pensàvem que fer-ho coincidir era una incògnita, però hem vist que serà un èxit perquè ja hem venut molts abonaments de fora de Barcelona de gent que aprofita les vacances per venir a veure tenis".

Els abonaments per tota la setmana es van posar a la venta a mitjans de febrer, però les entrades per dies i per la final es poden comprar a partir d'avui mateix. Els preus van des del 13 euros de les prèvies, als 85 de la final a la tribuna.

stats