MÀSTERS 1000 DE CINCINNATI
Esports 20/08/2011

Djokovic no s'atura i jugarà la final de Cincinatti davant Murray

L'escocès Andy Murray i el serbi Novak Djokovic s'han classificat per la final del Màsters 1000 de Cincinnati en superar el nord-americà Mardy Fish (6-3 i 7-6) i el txec Thomas Berdych (7-6 i retirada per lesió).

Toni Padilla
1 min
Djokovic celebrant el seu triomf a Mont-real després de derrotar en la final Mardy Fish en tres sets.

BarcelonaEl número 1 Mundial no s'atura. Novak Djokovic jugarà la final del Màsters 1000 de Cincinatti després de superar Berdych, que s'ha vist obligat a retirar-se per lesió després d'haver perdut el primer set (7-5). Djokovic suma 57 victòries en 58 partits oficials aquesta temporada, després de guanyar tots els tornejos on ha participat menys Roland Garros.

Si guanya, Djokovic alçarà el sisè títol dels Màsters 1000 d'aquesta temporada, després de les victòries a Indian Wells, Miami, Madrid, Roma i Mont-real. Fins ara, cap jugador havia guanyat cinc d'aquests títols la mateixa temporada.

A la final, Djokovic jugarà contra el subcampió de l'Open d'Austràlia, un Andy Murray que tindrà l'oportunitat de competir en la seva tercera final a Ohio. Després de caure en la primera fase del darrer trofeu de Montreal, ha recuperat les bones sensacions a Cincinatti.

L'escocès ha dominat totalment el primer set, ha guanyat 6-3 i ha gaudit de 12 pilotes de trencament, però ha treballat més fort en el segon, decidit en el tie-break davant del seu botxí la temporada passada a la mateixa pista.

stats