Tenis
Esports 04/02/2012

Arantxa Sánchez Vicario publica un llibre on critica l'espoli econòmic de la seva família

La tenista barcelonina assegura que gairebé no li queda res dels 45 milions que va guanyar durant la seva etapa professional per la mala gestió de la seva família

Ara
1 min

BarcelonaArantxa Sánchez Vicario ha publicat un llibre on denuncia l'espoli econòmic de la seva família, que ha fet que gairebé no quedi res dels 45 milions d'euros que va guanyar en la seva etapa com a tenista professional. L'exjugadora barcelonina explica com la mala gestió dels seus pares i els seus germans Javier i Marisa ha fet que minvi el seu patrimoni. Tan sols el seu germà Emilio queda al marge d'aquesta crítica.

El llibre es titula 'Arantxa ¡Vamos! Memorias de una lucha, una vida y una mujer' (La esfera de los libros), i aquest dissabte el diari 'El Mundo' n'ha fet un avanç editorial. Segons explica, "el meu pare ha gaudit de poders per decidir i gestionar els recursos. Ha fet les inversions que ha considerat oportunes i ha administrat la totalitat dels meus guanys".

Una de les crítiques que la tenista fa als gestors del seu patrimoni és la sentència que va haver d'afrontar pel contenciós sobre el seu domicili fiscal a Andorra. I és que un cop desestimats els recursos de cassació enfront d'Hisenda, Arantxa Sánchez Vicario va veure's obligada a abonar 3,5 milions d'euros per liquidacions tributàries dels anys 1989 al 1993.

"M'han deixat sense res, estic endeutada amb Hisenda i les meves propietats són molt inferiors a les que té, per exemple, el meu germà Javier, que al llarg de la seva carrera professional ha guanyat molt menys que jo. Puc acceptar aquest abús i callar? No, no ho faré", comenta l'exjugadora.

stats