Tenis
Esports 21/04/2013

Arranca el 61è Godó amb Albert Montañés i Stepanek com a plats forts els primer dia

Entre els favorits, David Ferrer debutarà dimarts contra el guanyador del Tursonov-Istomin, i Rafa Nadal dimecres contra el vencedor del Gimeno Traver-Berloq

A. Solé
1 min
Albert Montañés

BarcelonaDesprés de dues jornades amb les rondes prèvies, aquest dilluns al matí començarà la 61a edició del Torneig Compte de Godó Open Banc Sabadell. En la primera jornada encara no debutarà cap dels caps de sèrie, i els partits més destacats són els que disputaran el txec Radek Stepanek contra el letó Ernest Gulbis, que ve de la fase prèvia, i el del català Albert Montañés. El tenista de Sant Carles de la Ràpita debutarà contra el lituà Ricardas Berankis.

Els dos finalistes de les últimes quatre edicions del Godó, David Ferrer i Rafa Nadal, debutaran dimarts i dimecres respectivament. El tenista de Xàbia, número 4 del món, s'enfrontarà al vencedor del partit que es jugarà aquest dilluns entre el rus Tursonov i l'uzbek Istomin. Nadal, per la seva banda, tindrà com a rival el guanyador del partit entre l'argentí Berloq i el valencià Daniel Gimeno Traver.

stats