Tenis

Carles Moyà, nou capità de l'equip espanyol de Copa Davis

L'ex tenista mallorquí signarà per un any i debutarà contra Alemanya a la primera ronda de la propera Copa Davis

L'ex tenista Carles Moyà serà el nou capità de l'equip espanyol de tenis. Als seus 37 anys, e l mallorquí succeirà a Àlex Corretja al càrrec, a qui la Federació Espanyola de Tenis (RFET ) no ha renovat el contracte després de dos anys al capdavant de l'equip. De fet, l'ex número 1 del món serà presentat aquest dijous (12.00 hores) al Consell Superior d'Esports i signarà per un any. 

Així doncs, Carles Moyà ocuparà el seu càrrec a partir de l'1 de gener del 2014 i debutarà com a capità contra Alemanya a la primera ronda de la propera Copa Davis. Tot i això, portarà a terme les seves funcions completament en solitari, ja que ha decidit prescindir de la figura del segon capità.

Pel moment, el que va ser el primer número u espanyol de la història de l'ATP, no ha volgut fer declaracions respecte al seu nomenament durant la presentació del XI Campionat d'Espanya de Tennis en cadira de rodes a la què ha assistit aquest matí. De tota manera, aquest matí ja avançava al seu compte personal de Twitter que avui seria un " dia més que interessant a nivell personal i professional. A niré informant".

Però tot i no comentar res al respecte, el President de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, que també ha estat present a l'acte ha donat a entendre que ja és una decisió oficial i ha felicitat Carles Moyà pel seu nomenament. "Ens sentim molt satisfets de la decisió que ha pres la Federació Espanyola de Tennis (RFET) d'encomanar-li la capitania de l'equip espanyol de tenis". Així doncs, el mallorquí reprendrà el seu contacte amb el tenis professional després d'haver-se retirat l'any 2010.