Roland Garros
Esports 30/05/2011

David Ferrer cau amb Gael Monfils, que s'enfrontarà a Federer als quarts de finals

Djokovic ja està a semifinals per la lesió de Fognini, mentre que el duel Murray-Troiki es va suspendre empat a dos sets per manca de llum

Redacció
1 min
David Ferrer ha superat Melzer.

ParísDavid Ferrer no ha pogut passar dels vuitens de final en aquesta edició del Roland Garros després de caure amb el tenista francès Gael Monfils després de quatre hores de partit, encara que jugat entre diumenge i dilluns. El resultat va ser de 6-4, 2-6, 7-5, 1-6 i 8-6 en el cinquè en què Ferrer va remuntar un 5-2 en contra, però va acabar sucumbint davant el tenista local.

Gael Monfils jugarà els quarts de final amb Roger Federer, i el vencedor sap que en semifinals els espera el jugador que està en millor forma del 2011, i que encara no ha perdut cap partit: Novak Djokovic. El serbi ha passat ronda sense jugar perquè el seu rival, el botxí de Montañés, l'italià Fabio Fognini, s'ha retirat per lesió. Si Djokovic passa a la final, guanyi o perdi, serà el nou número del món superant Rafa Nadal.

El partit de vuitens de final entre Andy Murray i Viktor Troiki del que sortirà el rival de l'argentí Juan Ignacio Chela al quart de final que queda, es va suspendre per falta de llum. El partit entre l'escocès i el serbi estat empatat a dos sets en el moment de la suspensió. D'aquests tres tenistes sortirà el rival de Nadal o Soderling a les semifinals.

stats