Godó
Esports 15/01/2013

David Ferrer confirma la seva presència al pròxim Godó

El tenista de Xàbia ha confirmat la seva presència a la pròxima edició del torneig, que es disputarà del 20 al 28 d'abril a les pistes del Reial Club de Tenis de Barcelona

Efe
1 min
David Ferrer, en la primera ronda de l'Open d'Australia

BarcelonaDavid Ferrer, que està disputant l'Open d'Austràlia a Melbourne, ha confirmat la seva presència a la pròxima edició del torneig Comte de Godó, que es disputarà del 20 al 28 d'abril a les pistes del Reial Club de Tenis de Barcelona.

Ferrer, cinquè en la classificació mundial de l'ATP, és, després de Rafa Nadal, el segon tennista que ha respost afirmativament a la invitació realitzada pels organitzadors.

El tenista de Xàbia és un jugador molt apreciat a Barcelona, on ha jugat de manera interrompuda des del 2003 i ha arribat quatre vegades a la final, on sempre ha caigut contra Nadal.

Actualment, Ferrer és cinquè en la classificació mundial, a només 95 punts de Nadal, al qual podria superar pròximament per convertir-se en el millor jugador espanyol. Ferrer ja va ocupar la quarta posició de l'ATP el 2008.

En la temporada present, Ferrer ja ha guanyat un títol, el d'Auckland, el dinovè de la seva carrera. També ha avançat ronda a l'obert australià.

"He jugat deu vegades el torneig (Godó) i cada any que vaig a Barcelona em trobo molt a gust. Sempre he dit que el torneig de Barcelona és molt especial per a mi, em fa molta il·lusió tornar al Godó i intentaré donar el millor de mi", ha dit Ferrer en declaracions ofertes per l'organització del torneig barceloní.

stats