Tenis
Esports 13/10/2011

David Ferrer jugarà la Copa Màsters d'aquest any gràcies a la classificació per quarts a Xangai

El tenista de Xàbia ha derrotat a Juan Carlos Ferrero aquest matí als vuitens i se suma a Djokovic, Nadal, Murray i Federer al torneig que reuneix els vuit millors de l'any

Efe
1 min
Ferrer, concentrat en el partit que l'ha enfrontat amb Andy Roddick

XangaiEl tenista de Xàbia David Ferrer ha vençut al d'Ontinyent Juan Carlos Ferrero per 1-6, 7-5 i 6-2 salvant tres pilotes de partit per arribar als quarts de final del Màsters 1.000 de Xangai i classificar-se així matemàticament per disputar la Copa Masters a Londres, del 20 al 27 de novembre.

Ferrer és ja el cinquè jugador, juntament amb el serbi Novak Djokovic, el manacorí Rafael Nadal, l'escocès Andy Murray i el suís Roger Federer en assegurar-se una plaça per al torneig que tanca la temporada i que reuneix els vuit millors tenistes de l'any.

La derrota de Nicolás Almagro davant el nord-americà Andy Roddick i la victòria de Ferrer sobre Ferrero, han possibilitat aquesta situació perquè el de Xàbia sigui mestre per tercera vegada en la seva carrera. David Ferrer va ser finalista d'aquesta competició el 2007, quan es disputava a Xangai, precisament.

No obstant això, per aconseguir la victòria d'avui, Ferrer ha hagut de lluitar al màxim durant dues hores. Ferrero s'ha fet mal en el setè joc de l'últim set quan en una carrera s'ha torçat el turmell dret i després de ser atès en pista i després de col·locar un embenat compressiu a la zona, Juan Carlos ha pogut acabar el partit.

Ferrer es mesurarà en quarts de final de Xangai contra el nord-americà Andy Roddick, que va vèncer abans a l'espanyol Nicolás Almagro, per 6-3 i 6-4.

stats