Open d'Austràlia

El manacorí ha necessitat l'ajuda del fisioterapeuta

David Ferrer esborra de la pista Rafa Nadal i jugarà les semifinals contra Andy Murray

L'alacantí ha superat el número 1 del món als quarts de final de l'Open d'Austràlia i jugarà les semifinals del torneig contra Andy Murray

L'alacantí David Ferrer ha superat Rafael Nadal, número 1 del món, als quarts de final de l'Open d'Austràlia i jugarà les semifinals del torneig contra Andy Murray, que s'ha imposat a Alexandr Dolgoporov.


Ferrer, que tan sols havia superat Nadal en tres dels 14 precedents, s'ha imposat clarament per 3-0 (4-6, 2-6 i 3-6). El manacorí ha acusat els seus problemes físics i en diverses ocasions ha necessitat l'ajuda del fisioterapeuta.


“M'he sentit bé i he pogut jugar agressiu, segons l'esquema que tenia planejat. És cert que Rafa Nadal estava lesionat, però tot i així mai no és fàcil superar-lo”, ha dit David Ferrer, que ara es veurà les cares amb Andy Murray: “He vist el seu partit de quarts de final. És un gran jugador i jo hauré de fer-ho molt bé per guanyar-lo”.


Andy Murray, per la seva banda, s'ha desfet d'Alexandr Dolgoporov en quatre sets (7-5, 6-3, 6-7 i 6-3) i serà el rival de David Ferrer en les semifinals de l'Open d'Austràlia.

Etiquetes

Més continguts de