TORNEIG D'ABU DHABI
Esports 31/12/2011

Djokovic s'endú el torneig d'Abu Dhabi davant Ferrer i tanca un 2011 fantàstic

El serbi Novak Djokovic ha acabat l'any amb una victòria més, en aquesta ocasió, al torneig d'exhibició d'Abu Dhabi, en derrotar a la final David Ferrer

Efe
1 min
Djokovic, celebrant un punt durant la final de l'US Open 2011

BarcelonaFidel al que ha estat la seva magnífica temporada –coronada amb deu títols i tres del Grand Slam, Open d'Austràlia, Wimbledon i US Open–, el jugador de Belgrad ha triomfat a l'emirat àrab, on participava per primera vegada. Hi va arribar una setmana abans amb el seu germà Marko per aclimatar-se millor que els altres. El triomf li ha reportat un xec de 250.000 dòlars.

Enrere quedava la victòria de Ferrer a la primera fase del Masters disputat a l'O2 londinenc, quan Ferrer va aconseguir un triomf merescut. Djokovic, que a Abu Dhabi ha estat capaç de vèncer abans el francès Gael Monfils i el suís Roger Federer, va mantenir el mateix ritme per doblegar el de Xàbia en una mica més de 70 minuts. "Ja sé per què Djokovic és número u del món", ha dit Ferrer a la pista, "ho acabo de patir".

Djokovic, per la seva banda, ha assenyalat el difícil repte que li espera el 2012, amb deu títols com a defensa, a més de la final de Cincinatti.

Abans, Rafael Nadal va aconseguir el tercer lloc en derrotar Roger Federer per 6-1 i 7-5.

stats