Tenis
Esports 28/05/2013

Djokovic pateix en el debut a Roland Garros

El tenista serbi supera el belga Goffin i accedeix a segona ronda, on també hi haurà l'alacantina Silvia Soler. Aquest dimecres juguen Ferrer i Montañés (11h), a més del valencià Gimeno-Traver, el d'Hostalric Robredo i el castellonenc Bautista Agut

Ara
2 min
Novak Djokovic, en un moment del partit contra David Goffin a Roland Garros

BarcelonaEl número 1 del món, Novak Djokovic, ha patit més del previst a la primera ronda de Roland Garros per superar el belga David Goffin. El tenista serbi ha necessitat 2 hores i 13 minuts per desfer-se del seu rival (7-6, 6-4 i 7-6). Ara se les veurà amb l'argentí Guido Pella, que ha derrotat al croat Ivan Dodig (6-4, 4-6, 3-6, 6-2 i 10-12).

La jornada, marcada per la pluja, ha deixat també les victòries de l'alemany Tommy Haas (12è cap de sèrie) contra el local Guillaume Rufin (7-6, 6-1 i 6-3) i la del madrileny Fernando Verdasco davant el també local Marc Gicquel (6-2, 6-3 i 6-1).

En categoria femenina, la tenista d'Elx, Silvia Soler s'enfrontarà en segona ronda a la francesa Alize Cornet després de tombar la rumana Irina-Camelia Begu (6-3 i 6-2) en 1 hora i 20 minuts.

En la jornada de dimecres, hi haurà un duel entre David Ferrer i Albert Montañés (11h). També a les 11h entra en escena el valencià Daniel Gimeno-Traver que intentarà derrotar el serbi Viktor Troicki, i Feliciano López, que buscarà la victòria contra el portuguès Joao Sousa.

A més, també juguen el gironí Tommy Robredo, que s'enfrontarà a l'holandès Igor Sijsling, i el valencià Roberto Bautista Agut, que se les veurà amb el francès Jeremy Chardy.

En el quadre femení, l'alacantina María Teresa Torro-Flor buscarà sorprendre l'alemanya Sabine Lisicki.

stats