Tenis
Esports 13/12/2011

La Federació Espanyola, optimista sobre la continuïtat d'Albert Costa al capdavant de l'equip

El capità de Copa Davis s'ha reunit amb el president de la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET), José Luis Escañuela, per tractar la seva continuïtat al capdavant de l'equip espanyol

Efe
1 min

BarcelonaEl capità de Copa Davis, Albert Costa, s'ha reunit amb el president de la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET), José Luis Escañuela, per tractar la seva continuïtat al capdavant de l'equip espanyol i, després de la bona sintonia que hi ha hagut entre les dues parts, es podria anunciar pròximament la continuïtat del tècnic.

Fonts federatives han confirmat que la reunió ha estat "molt positiva" i que les dues parts s'han emplaçat a una nova reunió "d'aquí dos o tres dies", amb el propòsit de seguir planificant el futur del tennis espanyol.

Costa, que en els últims dies havia deixat entreveure que no seguiria al capdavant de l'equip, sembla ara disposat a continuar almenys un any més, ja que el 2012 tindrà l'oportunitat de dirigir als homes de l'"Armada" en els Jocs Olímpics de Londres.

La reunió, que ha durat poc més d'una hora, s'ha celebrat a la seu de la RFET, i la mateixa Escañuela i Costa han analitzat els últims èxits del tennis espanyol i el bon clima que s'ha viscut en el si de l'equip.

Una de les qüestions principals de futur serà la renovació que haurà d'emprendre el capità -sigui qui sigui- a la Copa Davis l'any que ve, ja que Rafael Nadal, David Ferrer i Feliciano López ja han anunciat que no participaran en aquesta competició per preparar millor els Joc Olímpics.

Des de la Federació confien en "arribar a un acord" amb Albert Costa en els pròxims dies i començar a treballar immediatament amb ell en la planificació de l'any olímpic.

stats