Tenis
Esports 29/06/2012

Federer aixeca dos sets en contra per derrotar Benneteau i seguir endavant a Wimbledon

El tenista suís ha aprofitat els problemes físics del francès per endur-se un partit que ha estat a punt de perdre. En la jornada d'avui, també Djokovic ha passat ronda després de desfer-se d'Stepanek en quatre sets

N. A.
Federer pateix durant el seu partit contra Benneteau

BarcelonaDesprés de la derrota inesperada de Rafa Nadal contra el txec Lukas Rosol, els altres dos favorits del torneig han tingut un ensurt a la tercera ronda del Grand Slam de Londres. Tant Djokovic com Federer han començat perdent els seus partits, per acabar guanyant-los de forma autoritària. El serbi ho ha fet amb comoditat, mentre que el suís ha hagut de forçar la màquina i arribar al cinquè set.

I és que Roger Federer ha hagut de capgirar un marcador de dos sets a zero davant el francès Julien Benneteau en un partit que s'ha allargat especialment al segon set, que ha durat 72 minuts (4-6, 6-7, 6-2, 7-6 i 6-1). El suís ha estat a punt de caure eliminat en el quart set, que s'ha resolt al 'tie break'. Al cinquè, Benneteau ha necessitat l'assistència dels fisioterapeutes per problemes musculars que li han impedit competir bé.

Abans, Novak Djokovic ha hagut de remuntar un set davant Radek Stepanek per acabar guanyant amb solvència (4-6, 6-2, 6-2 i 6-2) en gairebé tres hores de partit.