Tenis
Esports 17/09/2011

França no té pietat d'Espanya als dobles i manté les esperances de classificar-se per la final (1-2)

El duet francès, format per Jo-Wilfried Tsonaga i Michael Llodra, s'ha imposat amb contundència a la parella Feliciano López – Fernando Verdasco per 6-1, 6-2 i 6-0

Redacció
1 min
Els francesos Jo-Wilfried Tsonga (e) i Michael Llodra en el partit de dobles contra Espanya

CòrdovaFrança no ha tingut pietat d'Espanya al partit de dobles de les semifinals de la Copa Davis i manté les esperances de classificar-se per la final de la competició. La parella formada per Jo-Wilfried Tsonga i Michael Llodra s'ha imposat amb molta contundència al duet Feliciano López - Fernando Verdasco (6-1, 6-2 i 6-0) en només 99 minuts i ha escurçat distàncies al global de l'eliminatòria (2-1) en guanyar el primer punt del duel que domina el conjunt espanyol per 2-1.

López i Verdasco disputaven el seu dotzè partit a la Davis, però la seva major experiència davant la parella francesa (només havien disputat dos partits junts fins aquest dissabte) s'ha esvaït davant la contundència del conjunt bleu, i han encaixat la cinquena derrota, la més contundent des que van començar a jugar junts el febrer del 2006 contra Bielorússia a Minsk.

Amb aquesta victòria, França manté encara l'esperança de donar la volta a l'eliminatòria, cosa que ja han aconseguit en tres ocasions després de perdre per 2-0 en la primera jornada. L'última va ser contra Itàlia el 1996, també en semifinals.

Si es mantenen les previsions, aquest diumenge Rafael Nadal s'enfrontarà a Gilles Simon a partir de les 12 del migida. I a continuació David Ferrer es veurà les cares amb Richard Gasquet. Però fins a una hora abans de l'inici els capitans respectius poden fer canvis. I és probable que el capità francès, Guy Forget, decideixi que l'heroi d'aquest dissabte –Tsonga– disputi un dels dos enfrontaments.

stats