Publicitat
Publicitat

Trofeu Comte de Godó

La pròxima edició del Trofeu Comte de Godó homenatjarà Juan Carlos Ferrero

L'extennista, que es va retirar fa uns mesos, va guanyar el trofeu barceloní l'any 2001

La pròxima edició del torneig Comte de Godó, que es jugarà a Barcelona del 22 al 28 d'abril, retrà homenatge a l'extennista Juan Carlos Ferrero, retirat a final de 2012 i que va guanyar el trofeu barceloní el 2001.

"Sempre ha estat un torneig especial per a mi. Quan era nen, com tots, era el que em feia més il·lusió de tots. Vaig anar moltes vegades a veure'l i després vaig tenir la fortuna de poder jugar contra ell i, a sobre, de guanyar-lo", ha dit en unes declaracions difoses per l'organització.

En l'actualitat Ferrero, de 33 anys, és el director de la seva acadèmia de tennis a Villena (Alacant), l'Equelite Sport Academy, així com del torneig de tennis de València. A més Ferrero col·labora durant alguns períodes de l'any en la direcció tècnica de Nicolás Almagro, amb qui ha preparat la gira americana de terra batuda.

En l'única victòria de Ferrero a Barcelona, el tennista va haver de desfer-se en les rondes prèvies d'Albert Costa i Fèlix Mantilla, antics campions del Godó, i derrotar Moyá en una final disputada a cinc sets.

Ferrero va ser número 1 mundial el 2003 durant vuit setmanes, any en el qual també es va emportar Roland Garros. En total, va aconseguir 18 trofeus ATP.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT