TENIS
Esports 14/01/2014

Granollers desaprofita dos sets d'avantatge davant Cilic

El barceloní perd en la seva estrena a l'Open d'Austràlia (4-6, 4-6, 6-3, 6-3 i 6-2)

Marcel Granollers ha perdut el primer partit de l'Open d'Austràlia / CHRIS HYDE / GETTY IMAGES

BarcelonaEl barceloní Marcel Granollers ha caigut en la seva estrena a l'Open d'Austràlia després de desaprofitar un avantatge de dos sets davant del croat Marin Cilic, que ha signat el seu pas a la segona ronda amb el definitiu 4-6, 4-6, 6-3, 6-3 i 6-2 en més de tres hores.

El tenista català s'ha postulat per a la victòria després d'uns brillants setanta primers minuts de partit, que li han servit per distanciar-se del seu rival amb un doble 4-6.

No obstant això, les altes temperatures i el desgast han penalitzat Granollers, que ha perdut solidesa en el seu joc mentre Cilic millorava les prestacions amb el seu servei. Així, el croat ha aconseguit igualar el duel per disputar la victòria en un agònic cinquè set.

Una pèrdua del seu servei en el sisè joc de la cinquena màniga ha enterrat les opcions de Granollers, que no ha pogut capgirar el 4-2 i ha vist com Cilic completava la seva remuntada amb el definitiu 6-2 després de més de tres hores.

El croat s'enfrontarà en la segona ronda el francès Gilles Simon, divuitè favorit, que ha derrotat l'alemany Daniel Brands per 6-7 (4), 6-4, 3-6, 6-3 i 16-14 en un dels duels més atractius de la segona jornada a l'Open d'Austràlia.