TENIS
Esports 31/12/2011

Ivan Lendl serà el nou entrenador d'Andy Murray

L'escocès Andy Murray ha escollit l'extennista txec Ivan Lendl com a nou entrenador, amb el qual treballarà ja en el proper Open d'Austràlia, que començarà el 16 de gener

Efe
1 min
Murray s'eixuga amb una tovallola en el partit contra Ferrer.

BarcelonaEl txec ha afirmat: "Estic molt emocionat de tenir la possibilitat de treballar amb Andy Murray. És un talent únic i espero poder ajudar-lo a aconseguir metes històriques", va apuntar Lendl, de 51 anys, tres vegades guanyador de Roland Garros i l'Open dels Estats Units i dos de l'obert d'Austràlia. El tennista escocès no tenia un entrenador definit des que el març passat va deixar de comptar amb el català Àlex Corretja, actualment capità de l'equip de Copa Davis d'Espanya.

"Per a mi era important incorporar en el meu equip una persona capaç d'afegir una nova visió. L'impacte de Lendl és inqüestionable. Aportarà experiència i coneixements, especialment en els grans tornejos, que molt pocs poden explicar", va declarar Murray, que va triar Lendl entre altres grans llegendes de la raqueta com el croat Goran Ivanisevic, el britànic Tim Henman, el nord-americà John McEnroe o l'holandès Richard Krajicek.

"Andy és un gran jugador. Crec que és un guanyador potencial d'un Grand Slam. Ha millorat en els últims anys i aquesta temporada ha tingut mala sort de trobar-se amb un jugador fora del normal com Novak Djokovic", va dir Lendl del tennista escocès.

stats