Tenis - Open Godó
Esports 08/03/2011

Jurgen Melzer també disputarà el Godó, el cinquè top ten que serà a Barcelona

El tenista austríac és el número 10 del món i serà el quart cop que disputa el torneig barceloní; el seu millor resultat van ser els vuitens de final de l'any passat

Redacció
1 min
El tenista austríac Jurgen Melzer.

BarcelonaJurgen Melzer, desè jugador al rànquing mundial de l’ATP, és el cinquè top ten que ha confirmat la seva presència al Barcelona Open Banc Sabadell. Melzer, que ha disputat aquest cap de setmana l’eliminatòria Àustria – França de Copa Davis (triomf visitant per 2-3) com a número u de la selecció amfitriona, està considerat un dels grans especialistes del moment en terra batuda.

Després de l’anunci de la confirmació de Rafael Nadal (número 1 del món), Robin Soderling (4), David Ferrer (6) i Tomas Berdych (7), el torneig barceloní presenta un cinquè jugador de la llista dels millors del món, que el converteixen en un dels millors torneigs del món de la seva categoria, Masters 500, si ni el millor. El torneig es disputarà entre el 18 i el 24 d’abril a les instal·lacions del Real Club Tenis Barcelona.

Melzer ha disputat aquest any tres torneigs i només compta amb una quarta ronda a Melbourne, on va caure amb Andy Murray en tres sets. Tot i això, aquesta temporada ha estrenat la seva condició de top ten. A la seva carrera compta amb tres victòries, dues al torneig de Viena i una al de Bucarest (terra batuda). Està a punt de fer 30 anys i el dirigeix l’antic jugador suec Joachim Nystrom.

Aquest esquerrà vienès, que ha jugat durant aquest 2011 un total de 10 partits, amb sis victòries i quatre derrotes, ja té experiència al torneig de Pedralbes, ja que ha competit a Barcelona en tres ocasions. La seva millor actuació: els vuitens de final, ronda a la qual va caure fa un any davant del triomfador final, Fernando Verdasco.

stats