TENIS
Esports 08/05/2013

Nadal debuta amb victòria al Masters 1000 de Madrid

El manacorí derrota 6-3, 6-4 Paire i es classifica pels vuitens de final

Ara
1 min
Rafa Nadal, després de derrotar Benoit Paire 6-3, 6-4

BarcelonaRafa Nadal ha iniciat amb bon peu la seva participació al Masters 1000 després de derrotar el francès Benoit Paire 6-3, 6-4. El manacorí s'ha desfet de Paire en 86 minuts i es classifica així pels vuitens de final, que disputarà aquest dijous contra el guanyador de l'enfrontament entre el rus Mijail Youznhy i Nicolás Almagro.

Després del partit, Nadal ha dit en roda de premsa que no té ansietat i que la seva única preocupació és estar bé físicament a dia d'avui. "He tingut una tornada tan fantàstica a nivell de resultats que és difícil dir que no estic còmode amb el meu genoll. I la veritat és que no estic còmode amb el meu genoll. És el que em preocupa ara mateix", ha apuntat Nadal.

Per contra, Tommy Robredo ha quedat eliminat després de perdre 6-3, 7-5 contra Tommy Haas. El tenista alemany s'enfrontarà als vuitens de final contra el vencedor del partit entre David Ferrer, quart cap de sèrie, i l'uzbek Denis Istomin.

El txec Tomas Berdych, finalista l'any passat del torneig, també s'ha classificat pels vuitens de final després de vèncer 7-6(3), 3-6 i 6-2 el polonès Janowicz. Berdych s'enfrontarà al sud-africà Kevin Anderson, que ha derrotat 7-6 (5), 3-6 i 6-4 Juan Mónaco, l'últim argentí que quedava en el torneig.

stats