TENIS
Esports 14/04/2011

Tommy Robredo es retira del Masters 1000 de Montecarlo per lesió

Com en el torneig d'Indian Wells, una rotura fibrilar a l'abductor de la cama esquerra ha fet que Tommy Robredo s'hagués de retirar davant del serbi Viktor Troicki

Redacció
1 min
Tommy Robredo, en una acció del partit contra Sam Querry

BarcelonaTommy Robredo s'ha vist obligat a retirar-se del Masters 1000 de Montecarlo per una lesió de la qual acabava de sortir i que es va fer a Indian Wells. "Només portava cinc dies entrenant", ha comentat el seu entrenador Karim Perona a Televisió Espanyola.

S'ha lesionat mentre jugava el partit davant del serbi Viktor Troicki i després d'haver guanyat el primer set per 6-3 i d'anar perdent el segon per 1-2.

Per la seva banda, Rafa Nadal ja és a quarts de final del torneig després de vèncer el francès Richard Gasquet per 6-2 i 6-4, després d'una hora i mitja de partit. Gasquet sempre ha perdut davant del manacorí i avui no ha sigut l'excepció tot i el bon segon set que ha jugat. El rival de Nadal a quarts de final serà el croat Iván Ljubicic, que avui ha guanyat a Tomas Berdych por 6-4 y 6-2

David Ferrer també ha passat a quarts de final després de derrotar a la revelació de la temporada, Milos Raonic per 6-1 i 6-3. El rival de Ferrer serà Viktor Troicki, classificat directe després de la lesió Tommy Robredo.

stats