Esports 31/10/2014

Milos Raonic acaba amb Roger Federer i segueix optant al Masters de Londres

El suís es complica les seves opcions d'acabar l'any com a número 1 del món

Roger Federer / EFE

ParísEl canadenc Milos Raonic ha donat aquest divendres la campanada al Masters 1000 de Bercy en derrotar per primera vegada en set partits el suís Roger Federer a quarts de final, el que allunya el suís del número 1 del món al final de la temporada i manté al jugador d'origen serbi amb les seves opcions de classificar-se per al Masters de Londres.

Raonic, que ha tingut un demolidor servei amb el qual ha aconseguit 21 directes, ha torturat el número 2 del món, i ha acabat imposant-se per 7-6 (5) i 7-5 en una hora i 33 minuts, la qual cosa obliga David Ferrer a guanyar en l'últim partit de la jornada en japonès Kei Nishikori, si vol acudir a la capital britànica, on no falla des de 2010.

La victòria era l'únic resultat que servia al canadenc per mantenir la pugna amb Ferrer per acudir al torneig que a final de temporada reuneix els vuit millors de l'any. I havia de aconseguir-la contra un rival al qual mai havia derrotat en sis partits anteriors.