COPA DAVIS
Esports 03/12/2010

Monfils venç a Tipsarevic i avança França

El francès ha superat el serbi amb un contundent 6-1, 7-6 i 6-0 en el primer partit de la final de la Copa Davis que es disputa a Belgrad

Redacció
1 min
Monfils s'ha imposat a Tipsarevic.

Belgrad p { margin-bottom: 0.21cm; } Gale Monfils ha derrotat amb contundència a Janko Tipsarevic en el primer partit de la final de la Copa Davis que enfronta als francesos amb Sèrbia a Belgrad. (6-1, 7-6 i 6-0).

En el primer set, Monfils ha començat agressiu i intens, mentre que el seu rival semblava nerviós. El francès només ha cedit un joc i ha dominat amb claredat. En el segon set, Tipsarevic ha recuperat forces i ha confiat en les seves opcions de vèncer. Tot i això, en el tie break, Monfils també s'ha imposat. Aquest fet ha acabat d'enfosar el serbi, que ha caigut en el tercer set per un contundent 6-0.

Djokovic i Gilles Simon juguen ara el segon partit individual. Demà serà el torn dels dobles (Nenad Zimonjic i Viktor Troicki s'enfrontaran a Michael Llodra i Armaud Clement) i, el diumenge, el darrer dia de competició, tindran lloc novament els partits individuals entre Djokovic i Monfils i Tpsarevic i Simon.

stats