Tenis
Esports 22/04/2013

Montañés es classifica per a la segona ronda i Stepanek s'acomiada del Godó

El rapitenc s'ha classificat per a la segona ronda del Godó, en una primera jornada marcada per l'absència de caps de sèrie

Ginés Muñoz / Efe
1 min
Albert Montañés fa un cop de revés durant el seu partit contra Richard Berankis

BarcelonaAlbert Montañés s'ha classificat per a la segona ronda del Godó, en una primera jornada marcada per l'absència de caps de sèrie. El rapitenc, que aquest any ha caigut fins a la 80a posició del rànquing mundial per culpa de les lesions, ha tingut un plàcid debut contra el lituà Ricardas Berankis (6-4 i 6-3). Dimecres s'enfrontarà en segona ronda a l'eslovac Martin Klizan, onzè cap de sèrie. El català disputa, als seus 32 anys, el dotzè Godó de la seva carrera.

La primera jornada del Godó, a més, ha començat amb la roda de premsa de Rafa Nadal, qui va voler deixar clar que la derrota de diumenge a la final de Montecarlo davant Novak Djokovic "no ha canviat res", que la seva recuperació va "per un camí més que correcte" i que arriba a la capital catalana amb l'objectiu d'aconseguir el vuitè Godó de la seva carrera.

Ja a la tarda, el mallorquí s'ha entrenat en una pista del Reial Club de Tennis Barcelona pensant en el seu debut dimecres, davant el vencedor del partit de primera ronda que lliuraran dimarts l'argentí Carlos Berlocq i l'espanyol Daniel Gimeno-Traver.

La jornada de dimarts comptarà amb sis dels setze caps de sèrie que té el torneig. A més de Nishikori, Bellucci i Klizan, debutaran el txec Tomas Berdych (3) contra Nikolay Davydenko, l'alemany Philipp Kohlschreiber (8) davant el també rus Andrei Kuznetsov, el francès Jeremy Chardy (10) contra l'italià Paolo Lorenzi, i l'espanyol Fernando Verdasco (12) davant el letó Ernets Gulbis, botxí avui del txec Radek Stepanek (7-6 i 6-2).

stats