Tenis
Esports 16/10/2011

Andy Murray supera David Ferrer a la final del Masters 1000 de Xangai

El tenista de Xàbia ha caigut en dos sets (7-5 i 6-4) contra un rival que ha aconseguit el seu 3r títol consecutiu de la gira asiàtica i ha superat Roger Federer a l'ATP

Efe
1 min
Andy Murray (esquerra) guanyador del títol contra David Ferrer

XangaiEl britànic Andy Murray, defensor del títol a Xangai, s'ha imposat a David Ferrer per 7-6 i 6-4 a la final del Masters 1000 de la localitat xinesa, i ha aconseguit el seu tercer títol consecutiu de la gira asiàtica.

A més, Murray desplaçarà Roger Federer fins al quart lloc de la llista mundial, i el de Basilea estarà fora dels tres primers llocs per primera vegada des del 7 de juliol del 2003, quan va guanyar el seu primer Grand Slam a Wimbledon.

El periple per Àsia ha resultat molt productiu i gratificant per Murray, guanyador dels tornejos de Bangkok, Pquín i Xangai, sumant a la capital financera de la Xina el títol número vint-i-un de la seva carrera, i el vuitè d'aquesta categoria.

El tenista britànic, molt més fresc que el xabià –que havia guanyat els últims tres partits per tres sets en tots ells– s'ha imposat en una hora i 45 minuts de lluita per guanyar un xec de 620.000 dòlars.

stats