Tennis
Esports 28/11/2010

Rafa Nadal admet que les seves possibilitats de guanyar la final eren "desfavorables"

El tennista mallorquí no ha justificat en cap moment la seva derrota davant Federer i ha remarcat el gran joc del suís, que "ha estat molt difícil d'aturar"

Redacció
2 min
Rafa Nadal després de la derrota en la Copa Màsters de Londres.

BarcelonaRafa Nadal ha assegurat que les seves possibilitats en la final de la Copa Màsters d'aquesta tarda eren “un pèl desfavorables per la pista i pel partit d'ahir”, però no ha justificat en cap moment la seva derrota en tres sets davant Roger Federer.

“No vull dir que he perdut perquè estava més cansat. Tothom va veure el partit d'ahir”, ha declarat Nadal en referència a la semifinal que va disputat contra Andy Murray, que va durar més de tres hores, mentre que Federer en va tenir prou amb 80 minuts per desfer-se de Novak Djokovic.

En referència al seu rival, Nadal ha admès que “ha estat molt difícil d'aturar, ha jugat d'una manera increïble”. Federer no havia cedit cap joc fins avui i el manacorí n'ha destacat sobretot el seu “magnífic revés”. Un cop més el tennista mallorquí ha destacat que la relació amb el suís és “meravellosa”. “Compartim molts moments importants i això fa que apreciïs molt més el rival”.

A partir d'ara, el de Manacor comença les seves vacances, on atendrà alguns compromisos publicitaris i continuarà entrenant-se “per arribar al començament de la temporada a un nivell alt”.

Federer, satisfet

El suis Roger Federer ha assegurat avui que guanyar el se cinquè títol de Masters davant el número u del món i etern rival, Rafa Nadal, "és molt especial". "Estic molt feliç amb la forma en què he aconseguit tancar la temporada per l'estil, el meu millor tennis i guardant el millor per al final. I, òbviament, vèncer a Rada en les Finals de l'ATP ho fa tot molt especial per l'any que ha tingut", ha explicat a la roda de premsa posterior.

"Avui he intentat concentrar-me molt en el primer servei. Una vegada fet, sabia que podia tirar endavant", ha indicat el tennista, que ha igualat aquest diumenge a Sampras i Lendl en cinc Masters. Preguntat per Nadal, Federer ha dit d'ell que "admiro el seu joc i crec que ell també admira el meu. Això promet ser una gran lluita", ha dit. A l'acabar, el suís ha assegurat que "necesssito vacances".

stats