Tenis
Esports 03/04/2011

Novak Djokovic supera Rafa Nadal a la final del Masters 1000 de Miami (6-4/3-6/6-7)

Novak Djokovic ha superat Rafa Nadal a la final del Masters 1000 de Miami. El serbi ha superat el manacorí en tres sets (6-4/4-6/6-7) en un partit que s'ha acabat decidint al 'tie break'

Martí Molina
1 min
Novak Djokovic

BarcelonaNovak Djokovic ha superat Rafa Nadal a la final del Masters 1000 de Miami. El serbi ha superat el manacorí en tres sets (6-4/4-6/6-7) en un partit que s'ha acabat decidint al tie break.

Rafa Nadal s'ha imposat en el primer set, on ha pogut trencar el servei del serbi en el tercer joc de partit, i després ho ha tornat a fer al cinquè, per situar-se amb un 5-1 favorable. En aquest moment ha arribat una mínima reacció de Djokovic, que tot i que no ha pogut guanyar la primera mànega, ha posat un 6-4 ajustat.

En canvi, sí que s'ha anotat el segon. Djokovic ha trencat el servei de Nadal i s'ha situat 0-3, un marcador que ha mantingut fins al 3-6 definitiu, que igualava l'enfrontament a l'espera del tercer i últim set, que ha estat molt igualat. Tots dos tenistes han mantingut el seu servei i el partit ha arribat a un tie break definitiu, que ha caigut del costat del serbi.

stats