Tennis
Esports 28/11/2010

Federer derrota Nadal en la final de la Copa Màsters en imposar-se per dos sets a un (3-6, 6-3, 1-6)

Rafa Nadal s'ha quedat a les portes de fer història. El de Manacor no ha pogut amb el número dos mundial, que s'ha mostrat molt superior, especialment en l'últim set

Marina Sancho
1 min
Federer alça el trofeu de campió de la Copa Màsters.

BarcelonaRoger Federer ha guanyat per cinquena vegada la Copa Màsters, en imposar-se en la final a Rafa Nadal per 3-6, 6-3 i 6-1. Després d'uns primers jocs poc disputats, el primer set ha caigut de la banda de Federer, després que Nadal cedís el seu servei en el 3-5. El suís ha tirat de la seva millor arma, el servei directe, per posar el definitiu 3-6 en el primer set.

En el segon, Rafa ha començat fort, s'ha sentit més còmode i ha desplegat la millor versió del seu joc davant els més de 17.000 espectadors que han omplert l'O2 Arena de Londres. Ha aconseguit trencar el servei de Federer en el 3-1 i ja no ha cedit terreny davant el suís, per acabar emportant-se el set per un clar 6-3.

En l'última mànega, però, un Nadal força cansat no ha pogut amb l'agressivitat en el joc de Federer, que ha posat la directa cap a la seva cinquena Copa Màsters, deixant en l'electrònic final un contundent 1-6.

Així el suís iguala Pete Sampras y Ivan Lendl com el jugador amb més títols en el torneig dels mestres. En canvi, Nadal no ha pogut assolir la fita d'aconseguir els 4 grans tornejos de l'any, després de guanyar Roland Garros, Wibledon i l'US Open.

stats