Tenis
Esports 15/11/2011

Nadal competirà al grup de Federer, i Ferrer, al grup de Djokovic, a la Copa Masters de Londres

Els vuit millors tenistes de 2011 tanquen la temporada amb l'última competició del curs a partir d'aquest diumenge

Efe
1 min
Rafa Nadal celebra el sisè títol de Roland Garros agenollat sobre la terra batuda.

LondresAquest migdia s'ha fet el sorteig dels dos grups de la Copa Masters que començarà aquest diumenge a Londres. Es tracta de l'última competició de la temporada i que enfronta entre si els vuit millors tenistes del 2011.

El tenista de Manacor Rafael Nadal, número dos del món, jugarà en el grup B juntament amb el suís Roger Federer (4), segons el sorteig celebrat avui per l'ATP. També formen part del mateix grup el francès Jo-Wilfried Tsonga (6) i el nord-americà Mardy Fish (8).

D'altra banda, en el grup A es disputarà l'anomenat Torneig de Mestres amb l'actual número tres del món i número u britànic, Andy Murray, el serbi Novak Djokovic, número u mundial, el xabià David Ferrer (5) i el jugador txec Tomas Berdych (7).

En la primera fase de la competició, els dos guanyadors de cada grup es classificaran per a les semifinals del torneig. Com en els dos darrers anys, aquesta nova edició del campionat començarà diumenge que ve al recinte O2 Arena de Londres. En l'edició anterior, Federer es va imposar a la final a Nadal.

stats