Tenis
Esports 21/04/2012

Rafa Nadal supera Gilles Simon i jugarà la final de Montecarlo contra Djokovic

El manacorí s'ha desfet en dos sets del tenista francès (6-3 i 6-4) i jugarà la seva vuitena final consecutiva a Montecarlo, on se les veurà amb Novak Djokovic, primer cap de sèrie del torneig

Rafa Nadal fa un revés a dues mans

BarcelonaRafa Nadal ha superat al tenista francès Gilles Simon en dos sets (6-3 i 6-4) i una hora i 50 minuts en les semifinals del Masters 1000 de Montecarlo i aquest diumenge jugarà la final contra Novak Djokovic. El tenista de Manacor no perd en aquest torneig des del 2003, on acumula 41 victòries consecutives.

El balear, molt segur amb el seu servei, no ha deixat que Simon li pogués trencar en cap de les set ocasions que ha tingut i s'ha mantingut sempre per davant en el marcador. Rafa Nadal ha sigut millor que el francès en els moments decisius del matx, per acabar enduent-se el triomf.

El seu rival a la final serà Novak Djokovic, que ha necessitat tres sets per superar el txec Tomas Berdych (4-6, 6-3 i 6-2).

La final entre Nadal i Djokovic serà el 30è enfrontament entre tots dos tenistes. En 16 ocasions, la victòria ha sigut per a Nadal, per 14 de Djokovic, que domina els últims partits, en què s'ha endut les 7 finals disputades contra el manacorí.