Torneig Conde de Godó - Banc Sabadell
Esports 18/04/2011

Nadal: "He de jugar més agressiu i contundent per mantenir els resultats a terra batuda"

El tenista manacorí es mostra "il·lusionat" amb el seu retorn a l'Open Banc Sabadell i reitera que no és invencible en la temporada europea de terra

Oriol March
1 min
El tenista Rafa Nadal, en una roda de premsa abans de jugar el torneig Godó

BarcelonaRafa Nadal s'ha retrobat aquest matí amb el Reial Club de Tennis Barcelona i amb l'Open Banc Sabadell, un torneig al qual va renunciar l'any passat a causa de problemes físics i de calendari. El retorn no pot donar-se en un millor moment, ja que ahir mateix es va proclamar campió del Masters 1000 de Montecarlo, un campionat que alça consecutivament des de fa set edicions. Amb la seva prudència habitual, Nadal s'ha receptat "més agressivitat i contundència en els cops decisius" per seguir amb la dinàmica encetada a Montecarlo.

"No sóc invencible en terra batuda, em queden moltes derrotes per viure en aquesta superfície", ha assegurat el tenista balear, que també ha recalcat l'alt nivell sobre terra del seu màxim rival en aquest torneig, l'escocès Andy Murray. "Té els cops i té la mobilitat necessàries" ha constata Nadal, que malgrat aquestes valoracions ha volgut exhibir cautela assegurant que pensa en el proper partit i no pas en una hipotètica final amb Murray.

El tenista balear ha assenyalat que aquesta setmana no pot restar punts al rànquing ATP, ja que l'any passat no va competir en aquesta mateixa setmana. En cas d'endur-se el torneig, Nadal sumarà 500 punts que li aniran molt bé en la lluita que manté amb el serbi Novak Djokovic pel número 1 mundial. El tennista balear ha de defensar la seva gran trajectòria als Masters 1000 sobre terra de l'any passat i l'Open Banc Sabadell li servirà per agafar marge respecte dels seus rivals.

stats