TENIS
Esports 25/11/2011

Tsonga guanya Nadal (6-7, 6-4 i 3-6) i deixa el manacorí fora de les semifinals de la Copa Masters

En l'altre partit de la jornada, el suís Roger Federer ha sperat Mardy Fish i passa a la següent ronda de la Copa Masters invicte

Ara
1 min
Tsonga ha superat Nadal.

BarcelonaJo-Wilfred Tsonga ha superat el manacorí Rafa Nadal (6-7, 6-4 i 3-6) en un partit vibrant, en el que els dos es jugaven el ser o no ser a les semifinals de la Copa Masters. La derrota deixa fora d'aquest torneig el manacorí, mentre que el francès ha aconseguit el passi per a les semifinals.

Nadal ha vist com Tsonga s'emportava el primer set en el tie-break i, tot i que ha aconseguit empatar, no ha pogut frenar el francès en el tercer i decisiu set, en què li ha trencat el servei en tres ocasions.

En l'altre partit de la jornada, el suís Roger Federer ha superat Mardy Fish (6-1, 3-6 i 6-3) i ha aconseguit el seu bitllet per a les semifinals. El tenista suís ho fa, a més, amb un ple de victòries en aquesta ronda. Federer afrontava el duel contra Fish amb la tranquil·litat de tenir un peu i mig a la següent ronda, mentre que el nord-americà tampoc es jugava molt, ja pràcticament desnonat després d'haver perdut els seus dos primers partits davant Nadal i el francès Jo-Wilfried Tsonga.

Sense una tensió especial que afavorís, Fish ha tornat a complir l'estadística i el nord-americà ha caigut de nou davant el suís, com ha fet en set de les vuit ocasions en què s'han vist les cares en una pista.

stats