Tenis
Esports 27/04/2012

Nadal-Verdasco i Ferrer-Raonic, semifinals del Godó

El de Manacor s'ha desfet amb facilitat de Janko Tipsarevic (6-2 i 6-2), mentre que el de Xàbia ha patit per derrotar en gairebé tres hores Feliciano López (6-7, 7-6 i 6-3)

Efe
1 min
Rafa Nadal en el seu partit contra Tipsarevic

BarcelonaDavid Ferrer i Milos Raonic protagonitzaran la primera semifinal (13.30 h) de la 60a edició del Trofeu Comte de Godó, mentre que la segona la jugaran Rafa Nadal i Fernando Verdasco (16 h).

El de Xàbia ha patit molt per superar Feliciano López en el seu partit i ha hagut de remuntar un primer set perdut i jugar dues hores i 45 minuts per aconseguir el passi a semifinal en tres sets: (6-7, 7-6 i 6-3). Ara se les haurà amb Raonic, que ha accedit a les semifinals després de derrotar l'escocès Andy Murray en dos sets (6-4 i 7-5).

Pel que fa a Nadal, ha guanyat en menys d'una hora i mitja el serbi Janko Tipsarevic per un doble 6-2. El manacorí va directe cap al seu setè Godó. Rafa Nadal jugarà contra el madrileny Fernando Verdasco, que ha vist com el seu rival, el japonès Kei Nishikori es retirava lesionat a mig joc, quan perdia 4-2 en el primer set.

stats