Tenis - Godó
Esports 21/04/2011

Nadal segueix amb pas ferm i arriba a quarts després de guanyar amb facilitat Santiago Giraldo

Aquesta tarda s'ha desfet per 6-3 i 6-1 del colombià Santiago Giraldo sense més dificultats que un break que li ha fet el seu rival al primer set

Oriol March
1 min
Rafa Nadal.

BarcelonaRafa Nadal segueix desmentint-se dia rere dia. Si dilluns va assegurar que no era "invencible" sobre terra batuda, cada vegada que surt a la pista central del Reial Club de Tennis Barcelpna demostra tot el contrari. Aquesta tarda s'ha desfet per 6-3 i 6-1 del colombià Santiago Giraldo sense més dificultats que un break que li ha fet el seu rival al primer set.

El vent, com ha passat al Monfils-Gasquet, feia que els dos tenistes extremessin les precaucions a l'hora de prendre riscos amb els cops des del fons de la pista. El partit ha mantingut una certa igualtat fins al 3-3 del primer set, però després Nadal ha posat la directa i això, combinat amb què Giraldo ha minvat la potència dels seus cops (té una dreta gens menyspreable), ha fet que tot es posés de cara per al tenista balear.

El segon set no ha tingut història. Amb el colombià descentrat, Nadal n'ha tingut prou amb mantenir la intensitat i la mobilitat de cames, dos aspectes clau quan es juga a terra batuda, per endur-se una victòria que el condueix cap als quarts de final. En aquesta ronda es trobarà amb el francès Gael Monfils, que aquest matí s'ha desfet del seu compatriota Richard Gasquet per 6-4 i 7-6.

stats