TENIS
Esports 11/06/2012

Rafa Nadal: "És un moment molt especial en la meva carrera"

El tenista manacorí ha aixecat el seu setè Roland Garros i ha superat la xifra de sis que havia aconseguit el mític tenista suec Bjorn Borg

Ara
1 min

BarcelonaRafa Nadal ha tornat a fer història a París i ja és una llegenda. Amb la seva victòria d'aquest dilluns davant el serbi Novak Djokovic –que jugava la seva primera final del torneig parisenc–, el tennista manacorí ha aconseguit el seu setè títol de Roland Garros, superant el mític tenista suec Bjorn Borg, que en va sumar sis. "Borg? És un orgull, però per a mi el més important és ser aquí, jugar i guanyar. És un moment molt especial en la meva carrera", ha dit Nadal a la pista central de Roland Garros.

El tenista de Manacor ha tingut paraules d'agraïment per als organitzadors i per a tots els que li han donat suport: "Moltes felicitats a Djokovic i al seu equip, han fet un treball terrible. He tingut el privilegi de poder jugar aquesta final amb ell, d'enfrontar-me amb el millor tenista del món. Moltes gràcies a tothom, a l'afició, l'organització i els patrocinadors, al meu equip, família i amics, sense vosaltres seria possible. Ens veiem l'any vinent".

Djokovic, de la seva banda, ha felicitat Nadal i ha anunciat que seguirà lluitant per aixecar un títol que encara li falta: "Rafa ha estat el millor, però tornaré l'any vinent".

stats