TENIS
Esports 17/09/2012

Rafa Nadal: "No sé quant de temps seguiré jugant a tenis"

En una entrevista a la revista 'Vanity Fair', el tenista manacorí diu que fins que va patir la lesió al genoll, aquesta era "una de les millors temporades" de la seva vida

Efe
1 min
Nadal va anar sempre a remolc contra Rosol, sobretot després de la pausa per falta de llum.

MadridEl tenista manacorí Rafa Nadal ha afirmat en una entrevista a la revista 'Vanity Fair' que no sap "quant de temps" seguirà "jugant a tenis" i que fins que va patir la lesió al genoll, aquesta havia estat "una de les temporades" de la seva vida.

"No sé quant de temps seguiré jugant a tenis. En cinc anys en tindré 31 i, comptant que vaig començar amb 16 anys... potser aturar-me ara em serveixi per allargar la meva carrera una miqueta més. Fins que el genoll em va tornar a donar problemes, quan va acabar Roland Garros, aquesta havia estat una de les millors temporades de la meva vida. Em sentia capaç de guanyar qualsevol competició. Després han vingut moments complicats", diu.

Preguntat per quin ha estat el triomf més important de la seva vida, Nadal ha dit que lluita per "l'èxit", no pel triomf en si mateix. "L'èxit no és la victòria, és tot el que has lluitat per guanyar. El fet de saber que has fet tot el que era a les teves mans per aconseguir el que volies. I aquesta sensació a mi em fa molt feliç", conclou.

stats