OPEN BANC SABADELL
Esports 23/04/2011

Nadal sobre les seves 500 victòries: "L'únic negatiu és que volen dir que ja fa molt temps que sóc al circuit"

El número 1 del món és el segon tennista més jove de la història en assolir aquesta xifra de partits guanyats a l'ATP

Oriol March
1 min

BarcelonaQuan ha acabat la roda de premsa posterior a la seva victòria davant Ivan Dodig (6-3 i 6-2), Rafa Nadal ha estat sorprès amb un pastís que li han portat Albert Costa (director de l'Open Banc Sabadell) i Albert Agustí (president del Reial Club de Tennis Barcelona). El motiu? Les seves 500 victòries al circuit ATP, tal com s'encarregaven de recordar les espelmes que culminaven el pastís. Rafa Nadal ha agraït el detall, ha demanat un desig abans de bufar-les (segurament aconseguir-ne 500 més) i ha marxat de pressa a veure el Madrid, el seu club, que avui se cita amb el València a Mestalla.

Sobre el fet d'haver arribat a aquesta xifra estratosfèrica de victòries, el número 1 del món ha assenyalat que l'únic negatiu és que volen dir que fa ja moltes temporades (concretament nou) que és al circuit. "També és la conseqüència de fer les coses bé", ha assenyalat Nadal. Pel que fa a la final de demà, on s'enfrontarà a David Ferrer, el manacorí ha afirmat que hi arriba amb bon ritme després d'haver arribat a les quatre finals dels últims quatre tornejos disputats al circuit ATP. Nadal ha indicat que demà necessita un bon nivell de joc per contrarrestar els atacs de Ferrer, un dels jugadors en més bona forma del moment, com també s'ha encarregat de recordar el número 1 del món.

La setmana passada ja es van trobar a la final del Masters 1000 de Montecarlo, i el duel es va resoldre favorablement a Nadal en dos sets. El manacorí i Ferrer ja s'han enfrontat dues vegades a la final del Godó, les dues resoltes a favor de Nadal.

stats