TENIS - GODÓ
Esports 22/04/2011

Nadal: "Segurament ha estat el meu millor partit en aquest Godó"

Rafa Nadal ha sortit a la roda de premsa posterior al partit que ha guanyat contra Gael Monfils satisfet, després d'imposar-se amb contundència amb un doble 6-2

Oriol March
1 min
Rafa Nadal mostra la seva alegria després de superar Monfils.

BarcelonaRafa Nadal ha sortit satisfet del seu partit contra Gael Monfils. No n'hi havia per menys: ha solucionat el partit amb una victòria molt convincent (un doble 6-2) davant del jugador francès. "Segurament ha estat el meu millor partit al torneig", ha assegurat el tenista balear en la roda de premsa posterior al seu partit. Tot i això, ha afirmat que "cada dia és diferent" i que el número 1 del món pot tenir dies millors i pitjors. Avui l'ha tingut bo, sens dubte. No ha donat cap opció al seu rival i no ha patit un desgast excessiu.

Nadal també ha trobat espai per explicar que preferiria que el rànquing abastés dos anys en lloc d'un. Actualment, cada setmana els jugadors han de defensar el mateix resultat que van fer la mateixa setmana de l'any anterior. Canviar la norma suposaria, segons el tenista balear, "guanyar en tranquil·litat i en qualitat de vida per als tenistes". La proposta està en estudi però no té pinta que sigui aplicada en breu.

Pel que fa a l'homenatge que se li ha fet a Carles Moyà després del seu partit, Nadal ha qualificat el tenista mallorquí com un "pioner" per la seva trajectòria.

stats