Roland Garros
Esports 28/05/2012

Rafa Nadal enceta aquest dimarts la lluita pel seu setè títol de Roland Garros

El manacorí, que aspira a superar el rècord de Björn Borg, debuta contra l'italià Simone Bolelli

à. G.
1 min
Un nen sosté dues pilotes del Roland Garros

BarcelonaParís es va rendir sis vegades al talent de Björn Borg, el tenista suec conegut com l'home de gel. Rafa Nadal buscarà a partir d'aquest dimarts superar el seu rècord i guanyar el prestigiós Roland Garros per setena vegada, una fita allunyada de l'abast dels seus competidors. El manacorí debuta contra l'italià Simone Bolelli.

El torneig, que es va posar en marxa diumenge, ha viscut aquest dilluns la victòria de Marcel Granollers, que s'ha sobreposat als seus problemes físics per superar Joao Sousa (6-2, 3-6, 6-3 i 6-4). El català ha ignorat els aficionats portuguesos, que l'han increpat cada vegada que ha necessitat assistència mèdica per rebaixar el dolor que ha patit al bessó de la cama dreta.

"Durant el partit he intentat estar callat", ha dit Granollers, que en finalitzar l'enfrontament s'ha discutit amb el seu adversari.

Novak Djokovic, que ha superat Potito Starace (7-6 , 6-3 i 6-1), i Roger Federer, que s'ha desfet de Tobias Kamke (6-2, 7-5 i 6-3), també han debutat amb èxit, tot el contrari que David Nalbandian. L'argentí ha perdut en primera ronda contra el romanès Adrian Ungur (6-3, 5-7, 6-4 i 7-5).

stats