Tenis
Esports 26/04/2012

Quarts de final de luxe en el Godó amb la final Nadal-Murray a l'horitzó

Aquest divendres es disputaran els quatre partits amb tots els grans favorits a priori, com Nadal, Murray, Ferrer, Tipsarevic o Verdasco

Albert Solé
2 min
Albert Montañés al Godó

BarcelonaHan quedat ja definits els quarts de final del Trofeu Comte de Godó, que es disputaran tots aquest divendres sense cap gran sorpresa, i sense cap català, ja que els dos que hi havia a vuitens, Albert Montañés i Albert Ramos, han quedat eliminats

1- Rafa Nadal (2) - Janko Tipsarevic (8)

El número 2 del món ha tingut més desgast del previst per desfer-se del colombià Robert Farah (246 del món), tot i el resultat final (6-2 i 6-3), mentre que Janko Tipsarevic s'ha desfet amb un doble 6-2 del portuguès Federico Gil, botxí de Marcel Granollers a la primera ronda.

2- Kei Nishikori (17) - Fernando Verdasco (20)

El japonès Nishikori, una de les revelacions de la temporada, ha superat el català Albert Ramos després de patir en el primer set, però ho ha tingut més fàcil en el segon (6-7 i 3-6). El rival del japonès serà Fernando Verdasco, que s'ha imposat al sud-africà Kevin Anderson per un doble 6-4.

3- David Ferrer (6) - Feliciano López (16)

David Ferrer ha superat amb molta facilitat el català Albert Montañés en un duel que es preveia una mica més disputat (6-0 i 6-2), i a quarts de final es trobarà el tenista de Toledo Feliciano López, que s'ha imposat amb comoditat al finlandès Jarkko Nieminen (6-3 i 6-1).

4- Milos Raonic (25) - Andy Murray (4)

El cap de sèrie número dos del torneig, l'escocès Andy Murray, ha passat a quarts després de derrotar el colombià Santiago Giraldo en dos sets (6-1 i 6-2), fàcil el primer, més treballat el segon. El rival de Murray serà un dels jugadors de qui més bé es parla en aquest Godó, el canadenc Milos Raonic, que en vuitens s'ha desfet amb molta facilitat, i per sorpresa, del murcià Nico Almagro (6-3 i 6-3).

stats