Tenis
Esports 27/04/2013

Rafa Nadal i Nico Almagro jugaran la final del Godó

El manacorí s'ha desfet de Raonic per la via ràpida (6-4, 6-0), mentre que el murcià ha superat l'alemany Philipp Köhlschreiber també amb comoditat (6-2, 6-1)

M. Molina
1 min

BarcelonaMalgrat que la pluja ha amenaçat la jornada de l'Open Banc Sabadell de tenis, aquest dissabte finalment s'han pogut disputar els dos partits de semifinals, i ha quedat definida la final. Rafa Nadal, set vegades campió, jugarà contra Nicolás Almagro.

Era la final prevista, després de l'eliminació a les primeres de canvi de David Ferrer, i cap dels dos ha deixat oberta cap escletxa per a la sorpresa. Nadal i Almagro han imposat la seva llei i s'han plantat a la final per la via ràpida, amb partits que han voltat l'hora de joc.

Tot i el triomf contundent de Nadal contra Raonic (6-4, 6-0), el manacorí ha tingut un punt de dubte en el primer set, ja que ha començat servint i ha rebut el trencament del canadenc, que s'ha situat amb 0-2 al marcador. Però Nadal ha demostrat el perquè de la seva llegenda, no s'ha posat nerviós i ha accelerat el ritme fins a aconseguir dos trencaments que li han permès imposar-se a la primera mànega, i acabar destrossant Raonic a la segona, en un partit que ha durat una hora i 12 minuts.

Més còmode ha jugat Nicolás Almagro, que amb només 51 minuts ha derrotat Köhlschreiber (6-2, 6-1). El murcià no ha tingut cap mena de problema per imposar-se des de l'inici i apartar de la final el vuitè cap de sèrie del Godó.

stats