Publicitat
Publicitat

Tenis

Rafa Nadal no dóna opció a Verdasco (6-0 i 6-4) i s'enfrontarà a la final a David Ferrer

El manacorí i el de Xàbia ja van jugar la final del Godó el 2008, el 2009 i el 2011, i sempre ha guanyat Nadal

Rafa Nadal , segon jugador mundial i primer cap de sèrie del torneig Godó , lluitarà aquest diumenge pel seu setè títol a Barcelona després de derrotar aquesta tarda  Fernando Verdasco (6-0 i 6-4) en una hora i 25 minuts de partit .

Nadal es batrà amb David Ferrer en una final que ja s'ha convertit en un clàssic del torneig , que ja es va jugar el 2008, el 2009 i el 2011, i totes les va guanyar el balear .

Com un cicló ha entrat avui el ' rei de la terra' a la central del Reial Club de Tennis Barcelona , que ha sumat sis jocs seguits i ha endossat una 'rosca' a Verdasco , que havia caigut davant el manacorí en els dotze enfrontaments precedents .

Sòlid amb el seu servei , agressiu des del fons de la pista , intens , concentrat , disparat cap a la seva setena final a Barcelona , el número dos mundial ha ventilat el primer set en 29 minuts d'absolut domini .

Verdasco ha frenat la sagnia en la represa , en guanyar per fi el seu servei en el primer joc del segon set . El madrileny fins i tot ha tingut una bola de trencament per posar-se 2-0 que ha desaprofitat . Si hagués trencat el servei de Nadal , potser hauria tingut una mínima opció.

No obstant això , ha desaprofitat la seva oportunitat i poc després el madrileny ha cedit un 'break' que ha sigut letal . A partir d'aquí , Verdasco , més centrat , menys erràtic i més efectiu amb el seu servei, ha lluitat contra corrent per allargar a l màxim el partit .

Sense res a perdre , ha deixat anar la seva dreta i ha lluitat  cada punt , cada joc , i ha tornat a tenir dues boles de ruptura amb el 5-4. Però Nadal les ha salvat totes dues i ha acabat guanyant el seu servei i el partit .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT