Tenis
Esports 17/01/2013

Rafa Nadal tornarà a la competició al torneig de Viña del Mar, a Xile

L'organització ha confirmat la presència del manacorí al torneig, que es disputarà entre el 4 i el 10 de febrer. Nadal tornarà a la pista sis mesos després, ja recuperat de la lesió al genoll

Efe
1 min
Rafa Nadal, a Sitges

Santiago de XileL'organització del torneig de tenis de Viña del Mar ha confirmat aquest dijous la participació de l'exnúmero 1 del món, Rafa Nadal, a la XIX edició del torneig, que es jugarà entre el 4 i el 10 de febrer. Serà el retorn del manacorí a les pistes després de sis mesos d'absència per una lesió al genoll.

Rafa Nadal, que malgrat tot es manté com a número 4 del món en el rànquing de l'ATP, ja havia anticipat que tornaria a les pistes al circuit de terra batuda que es juga al continent americà i havia confirmat la seva presència en els tornejos de Sao Paulo i Acapulco.

En un comunicat publicat a la seva pàgina web, els organitzadors del torneig destaquen que Nadal no juga a Amèrica del Sud des del 2005, quan amb només 18 anys va perdre als quarts de final a Buenos Aires davant l'argentí Gastón Gaudio i va guanyar al Brasil el segon títol de la seva carrera.

Segons fonts del torneig, l'equip de Nadal es va comunicar amb el Grup Fillol, organitzador del certamen, per anunciar la seva resposta afirmativa a l'oferta feta des de Xile.

Les negociacions van començar al desembre de l'any passat i es van intensificar un cop el manacorí va renunciar a jugar l'Open d'Austràlia en no haver-se recuperat del tot.

stats