Open del Brasil
Esports 15/01/2013

Rafa Nadal reapareixerà a l'Open del Brasil

El tenista no competeix des del juliol passat per una lesió de genoll, de la qual ja està recuperat, i acaba de renunciar a l'Open d'Austràlia

Efe
1 min
Rafa Nadal, a Sitges

Sao PauloRafa Nadal, quart en la classificació de l'ATP, jugarà l'Open del Brasil que es disputarà a Sao Paulo el pròxim mes de febrer, segons ha anunciat l'organització del torneig. El tenista no competeix des del juliol passat per una lesió de genoll, de la qual ja està recuperat, i acaba de renunciar a l'Open d'Austràlia com a conseqüència d'un virus estomacal.

El director de l'empresa organitzadora de l'Open del Brasil, Luis Felipe Tavares, ha afirmat al diari 'O Estado' que Rafa Nadal ha confirmat la seva participació en aquest torneig, que el mallorquí va guanyar l'any 2005 amb 18 anys.

L'Open del Brasil es jugarà a la terra batuda del pavelló Ibirapuera de Sao Paulo de l'11 al 17 febrer i comptarà també amb la participació de Nicolás Almagro, guanyador de les dues últimes edicions i la del 2008. A més, ha confirmat la seva participació al torneig Albert Ramos.

stats