TENIS
Esports 17/03/2011

Nadal guanya però sua de valent davant l'indi Somdev Devvarman

El manacorí avui no ha exhibit el seu millor tenis tot i refer-se més tard i aconseguir la classificació per a quarts de final d'Indian Wells

Redacció
2 min
Rafa Nadal, durant el partit de la segona ronda davant Sweeting.

BarcelonaRafael Nadal s'ha classificat per a quarts de final d'Indian Wells, primer Masters 1000 de la temporada, amb una victòria gens fàcil davant l'indi Somdev Devvarman, número 84 del món, per 7-5 i 6-4, en una hora i 54 minuts.

El manacorí no ha entrat amb bon peu al partit. Ha cedit els dos primers jocs i s'ha vist obligat a jugar molt incòmode, tal com ha demostrat la seva cara en diversos moments.

Però el balear, que avui no ha exhibit el seu millor tenis, s'ha refet i s'ha mantingut sòlid amb el seu servei, tot i que Devvarman semblava capaç de tornar gairebé tots els cops des de la línia de fons.

Amb 6-5 Nadal, número 1 del món, ha trencat el servei al seu contrincant i s'ha apuntat el primer set sense poder evitar llançar un dels seus clàssics crits d'ànim i confiança en si mateix "Vamos!".

El partit s'ha jugat a l'Estadi 1 del recinte de Indian Wells, en ple desert californià, amb dos terços d'entrada per a una jornada nocturna a la qual seguiran el duel entre el nord-americà Ryan Harrison i el suís Roger Federer.

El segon set ha resultat igualat i ha arrencat nombroses expressions d'elogi del públic a determinats cops de l'indi, però amb 4-4 al marcador i 0-30 per Devvarman, ha sorgit la força i la ràbia del millor Nadal per donar-li la volta a la situació i tancar el partit amb un trencament de servei i joc en blanc.

Nadal ha reconegut el gran esforç a Devvarman amb un gest afectuós després de la salutació a la xarxa, i l'indi s'ha retirat ovacionat del pavelló californià.

Es tractava de la primera vegada que tots dos tenistes es veien les cares. L'indi, que ha fet història per al seu país en ser el primer en arribar als vuitens de final a Indian Wells, havia eliminat anteriorment al xipriota Marcos Baghdatis.

El proper rival de Nadal serà el croat Ivo Karlovic, que ha eliminat Albert Montañés a base de sacs directes.

stats